Бях изключително изненадана от предложението. По принцип съм по-скоро свободолюбива

...
 Бях изключително изненадана от предложението. По принцип съм по-скоро свободолюбива
Коментари Харесай

Дария Симеонова: Получих предложение за брак на плаж в Нова Зеландия

 „ Бях извънредно сюрпризирана от предлагането. По принцип съм по-скоро свободолюбива и в действителност не подозирах, само че беше страхотна изненада “, описа актрисата от хитовия български медицински сериал, която получила предложение за брак от годеника си по време на разходка на другоземен плаж в Нова Зеландия. Дария описа за щурите завършения, които двамата са имали по време на няколкоседмичната си екскузия.

„ Калин и Наталия ги чакат съществени компликации, които ще подложат взаимоотношенията им на тестване. В сериозни моменти си личи до каква степен човек е мощен и постоянен “, загатна актрисата за идните епизоди на „ Откраднат живот: Чуждо тяло “ . " Ще има миг, в който аз ще съм мощна, както и такива, в които ще е той. Ще има периодично повтаряне, само че като цяло аз ще би трябвало да поема тежестта “, описа Дария, която признава, че точно обстановката на младото семейство Генадиеви ще потвърди на феновете какъв брой мощна е човешката воля, когато има вяра в смисъла на фамилията.

Тази вечер от 20:00 ч. по NOVA феновете ще видят и развръзката от случая на Калин Генадиев. Ина Фотева ще направи и един от първите огромни жестове към доктор и пациент в отделението, който ще накара екипът да премисли нейните дейности.

Не пропускайте новите епизоди на „ Откраднат живот:Чуждо тяло “ от вторник до петък в 20:00 ч. по NOVA.

Повече вести ще откриете на и на формалната страница на сериала във, а всички епизоди можете да видите единствено в.           
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР